Η (άδοξη) αντεπίθεση του συνδικαλιστή – κομματάρχη (κατά Φραγκιαδάκη)

Τζίφος η δουλειά! Δεν μετράνε οι… υπουργοί αλλά ο SSM!

843

 

…αμείωτη παραμένει η κόντρα μεταξύ των συνδικαλιστών – κομματαρχών της Εθνικής Τράπεζας και του διευθύνοντος συμβούλου, Λ. Φραγκιαδάκη! Ως γνωστόν, μετά την παρέμβαση του SSM, του εποπτικού μηχανισμού της ΕΚΤ, ο κ. Φραγκιαδάκης υποχρεώθηκε να ζητήσει την παραίτηση μεγαλοσυνδικαλιστή της τράπεζας, ο οποίος αν και είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της τράπεζας κατά το παρελθόν, λαμβάνοντας τεράστια αποζημίωση, στη συνέχεια επαναπροσελήφθη με την ιδιότητα του συμβούλου έναντι αδράς αμοιβής!

Ο εν λόγω μάλιστα τοποτηρητής (κατά δήλωσίν του) του συστήματος εφέρετο να λέει πως μετά από δική του εισήγηση είχε επιλεγεί ο κ. Φραγκιαδάκης, κάτι φυσικά που δεν ισχύει καθώς αποκαλύφθηκε σε ανύποπτη στιγμή ότι διακινούσε αρνητικά σχόλια μέσω δικών του δημοσιογραφικών διαύλων εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου, θέλοντας να προωθήσει συγκεκριμένα πρόσωπα με τα οποία είχε συνεργασθεί στην Εθνική κατά το παρελθόν σε προηγούμενες κυβερνήσεις και του κάνανε όλα τα χατίρια.

Επί της ουσίας τώρα, ο συνδικαλιστής-τοποτηρητής- κομματάρχης (εκ των υστέρων συριζαίος, φυσικά, όπως και τόσοι άλλοι του βαθέος ΠΑΣΟΚ!!!) μόλις συνειδητοποίησε ότι μετράει μέρες ξεκίνησε προσπάθεια μέσω κύκλων του στην κυβέρνηση ΝΑ ΦΑΕΙ τον Φραγκιαδάκη πριν ΤΟΝ ΦΑΕΙ εκείνος! Έλα, όμως, που στις τράπεζες ΚΟΥΜΑΝΤΟ κάνουν ο Ντράγκι και ο SSM και δεν περνάει ο λόγος ούτε του… Δραγασάκη!

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια