ΗΠΑ: 37 εκατ. πολίτες παρακολούθησαν το debate των δύο υποψηφίων αντιπροέδρων

354

Το σύνολο αυτό αντιπροσωπεύει το μέσο ακροατήριο εννιά τηλεοπτικών καναλιών. Το κανάλι NBC είχε την υψηλότερη ακροαματικότητα, με 7 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ το κανάλι Fox προηγούνταν των καλωδιακών δικτύων με 6,1 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψήφιων για την προεδρία Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ και Δημοκρατικής Χίλαρι Κλίντον είχε 84 εκατομμύρια τηλεθεατές, τηλεθέαση που θεωρείται ρεκόρ για τα χρονικά.

Γενικά οι αναμετρήσεις υποψήφιων αντιπροέδρων παραδοσιακά προσελκύουν μικρότερα ποσοστά τηλεθεατών, με εξαίρεση εκείνη μεταξύ του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν και της Ρεπουμπλικανής Σάρα Πέιλιν το 2008, που παρακολούθησαν 69,9 εκατομμύρια τηλεθεατές.

 Το 2012, η αναμέτρηση των υποψήφιων αντιπροέδρων Μπάιντεν και του Ρεπουμπλικανού Πολ Ράιαν είχε 51,4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Κανένα από τα σύνολα τηλεθεατών για τις αναμετρήσεις δεν περιλαμβάνει εκείνους που παρακολούθησαν το ντιμπέιτ από υπολογιστές, μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ή σε μπαρ και εστιατόρια.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του Πενς, κυβερνήτη της Ιντιάνα, και του Κέιν, βουλευτή από την Βιρτζίνια, είναι η μοναδική μεταξύ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων που έχει προγραμματιστεί πριν τις εκλογές το Νοέμβριο.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια