Ετοιμάζει νέα πρόταση για Κουτίνιο τον Ιανουάριο η Μπαρτσελόνα

440

Η Μπαρτσελόνα θα επιμείνει για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο και αναμένεται τον προσεχή Ιανουάριο να καταθέσει νέα πρόταση στη Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα προσέφερε ποσό που έφτασε τα 150 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ, οι άνθρωποι της οποίας είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν έχουν πρόθεση να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων καθώς θεωρούν τον παίκτη αναπόσπαστο στοιχείο της ομάδας τους.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η στάση των «κόκκινων» να αλλάξει εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και με δεδομένο ότι οι Ισπανοί θα επιστρέψουν με νέα προσφορά για τον Κουτίνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport», πριν από μερικές ημέρες έγινε στις ΗΠΑ συνάντηση των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ με ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Οι τελευταίοι ζήτησαν πιο διαλλακτική στάση σε περίπτωση νέας πρότασης της Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως οι Άγγλοι δείχνουν τώρα διάθεση να συζητήσουν το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κουτίνιο.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια