Ετοίμαζαν ομαδική επίθεση στον Μάρη

418

Έξαλλοι ήταν τις προηγούμενες ημέρες οι παραδοσιακοί καναλάρχες με τη φημολογούμενη πρόθεση του Δ. Μαρη να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια. Κύκλοι προσκείμενοι στους μεγαλοϊδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών υποστήριζαν ότι σε περίπτωση που ο Μάρης κατέβαινε στον διαγωνισμό θα εξαπέλυαν μετωπική επίθεση εναντίον του, καθώς μία ακόμη άδεια θα ισοδυναμούσε με ταφόπλακα όλων των τηλεοπτικών σταθμών.

Οι καναλάρχες λένε πως η διαφημιστική πίτα των 200 εκατ. φθάνει μόνο για να συντηρήσει και να καταστήσει βιώσιμα τέσσερα κανάλια. Από ’κεί και πέρα κάθε επιπλέον άδεια στερεί τη δυνατότητα επιβίωσης των υπολοίπων. Στον Μάρη πάντως καταλογίζουν ότι κατέβαινε καθ’ υπόδειξη της κυβέρνησης, στελέχη της οποίας προέτρεπαν φιλοκυβερνητικούς επιχειρηματίες να τον στηρίξουν στην προσπάθεια δημιουργίας νέου τηλεοπτικού σταθμού.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια