ΕΡΤ: Συμπορευόμαστε με το ΡΙΚ

802

Σε απάντηση αναρτήσεων σε ενημερωτικά ιστολόγια αναφορικά με απαγόρευση αναμετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ από το δίκτυο του ΡΙΚ και ως προς την αποκατάσταση της αλήθειας, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής:

«Η ΕΡΤ ενημέρωσε το ΡΙΚ με την από 30.9.2015 επιστολή της ότι η κυπριακή δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να αναμεταδίδει από το δίκτυό της περιεχόμενο της ΕΡΤ για το οποίο υφίστανται περιορισμοί ως προς την έκταση εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων, καθώς και ως προς την τοπική ισχύ της παραχωρούμενης άδειας εκμετάλλευσης – για παράδειγμα, Champions League, Formula 1, Euro 2016, ξένες σειρές και ταινίες. Η διοίκηση του ΡΙΚ απεδέχθη το αίτημα της ΕΡΤ, με πρόβλεψη για εκπομπή του δορυφορικού προγράμματος της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης μόλις αυτό ξεκινήσει. Με την ευκαιρία επαναλαμβάνουμε ότι η ΕΡΤ world θα ξεκινήσει τις εκπομπές της στις 3 Μαΐου με πρόγραμμα απαλλαγμένο από τις προαναφερθείσες δεσμεύσεις».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια