Επιμένει ο Κυρίτσης για Σακκά – Σεϊσίδη

571

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης επιμένει στο χαρακτηρισμό του περί φρονηματικού χαρακτήρα διώξεων για τους Κώστα Σακκά και Μάριο Σεϊσίδη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε η ΕΛ.ΑΣ «κάνει τη δουλειά της» και η σύλληψη των δύο δεν ήταν επιτυχία. Πρόσθεσε μάλιστα: « Εάν έχεις παρακολουθήσει ότι επί σχεδόν για μια δεκαετία κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται μονίμως στο στόχαστρο των αρχών και όταν έχεις διαπιστώσει μια αντιτρομοκρατία που ενορχηστρώνεται από τα ΜΜΕ, πιστεύω στην άποψη ότι είναι καλύτερα δέκα ένοχοι εκτός φυλακής παρά ένας μέσα. Υπάρχουν στοιχεία στοχοποίησης σε υποθέσεις αυτού του προφίλ».

Αναφερόμενος πάντως στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού έκανε ένα βήμα πίσω από τις αρχικές του απόψεις, υποστηρίζοντας πως η «αν περνούσε το χέρι μου θα υλοποιούνταν η μελέτη του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου πριν από 10 χρόνια».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια