Επιθέσεις τζιχαντιστών στις ΗΠΑ φοβάται το FBI

311

Για επιθέσεις από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους, τις ημέρες των γιορτών, στις ΗΠΑ, ανησυχούν οι αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές.

Το FBI και το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας επέστησαν την προσοχή των τοπικών αστυνομικών διευθύνσεων για πιθανές τέτοιες επιθέσεις σε εκδηλώσεις για τις γιορτές, μεταξύ άλλων και σε λειτουργίες σε εκκλησίες, σύμφωνα με το CNN.

Παρά την προειδοποίηση όμως, οι ομοσπονδιακές αρχές αναφέρουν ότι δεν έχουν γνώση για συγκεκριμένες αξιόπιστες απειλές. Το σήμα για πιθανές επιθέσεις διαβιβάστηκε στις αστυνομικές υπηρεσίες μετά από την ανάρτηση καταλόγου με εκκλησίες των ΗΠΑ σε τζιχαντιστικούς ιστοτόπους, αναφέρει το CNN.

Υποστηρικτές του ISIS συνεχίζουν να απευθύνουν προτροπές για επιθέσεις εναντίον εορταστικών συγκεντρώσεων, συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων με στόχο εκκλησίες, ανέφερε το σήμα των ομοσπονδιακών αρχών. Σε αυτό περιλαμβάνεται και περιγραφή διαφόρων ενδείξεων ύποπτης δραστηριότητας για την οποία η αστυνομία πρέπει να επαγρυπνεί.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια