ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Τα είχε τα λεφτά ο Γιάννης Καλογρίτσας!

583

-Η κατάθεση Στουρνάρα και το ξεκαθάρισμα σχετικά με τους ελέγχους στην Τρ. Αττικής!

…μιλώντας στη σχετική επιτροπή όπου είχε κληθεί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Στουρνάρας, ήρθε να ξεκαθαρίσει πως οι έλεγχοι στην Τράπεζα Αττικής ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ούτε ΑΦΟΡΟΥΝ τον επιχειρηματία Γιάννη Καλογρίτσα, ο οποίος υπήρξε ο ένας εκ των τεσσάρων υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών.

Ο κ. Στουρνάρας ήταν σαφής ότι οι όποιοι έλεγχοι δεν αφορούν τον μεγαλοεπιχειρηματία ως φυσικό πρόσωπο, αλλά αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον επιχειρηματικό όμιλο ΤΟΞΟΤΗΣ, στον οποίο ο Γιάννης Καλογρίτσας δεν διαθέτει πλέον ούτε μία μετοχή, καθώς στο παρελθόν είχε πωλήσει το σύνολο της συμμετοχής του.

Και αποδεικνύεται επίσης ξεκάθαρα πως ο Γιάννης Καλογρίτσας κατείχε, μετά και από πωλήσεις περιουσιακών του στοιχείων, το απαιτούμενο ποσόν της πρώτης δόσης. Και θα το κατέβαλλε αν δεν σκεφτόταν εκ των υστέρων διαφορετικά… θα το κατέβαλλε αν δεν τον… άδειαζαν κάποιοι.

Εν πάση περιπτώσει, ο συγκεκριμένος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βγήκε ζημιωμένος από αυτή τη διαδικασία με 3 εκατ. ευρώ, που ήταν το ύψος της εγγυητικής την οποία είχε καταθέσει. Και 3 εκατ. σήμερα δεν είναι ψίχουλα…

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια