Επιβεβαίωση αποκλειστικού AXIAplus.gr: Ο Τζακ Λιου στην Αθήνα Τετάρτη-Πέμπτη!

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης

1220

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζέικομπ Λιου, όπως είχε αποκαλύψει το AXIAplus.gr από τις 9 Ιουλίου (ημέρα του τετ α τετ μεταξύ Ομπάμα – Τσίπρα), πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, Τετάρτη και Πέμπτη (20-21/7), προκειμένου να επισπευσθούν οι μεταρρυθμίσεις, αλλά και για να συζητήσει με την ελληνική κυβέρνηση περί της διευθέτησης του ελληνικού χρέους (και όχι μόνο)…

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών θα θελήσει να ενθαρρύνει την Ελλάδα για να συνεχίσει να επιτυγχάνει με σταθερά βήματα την οικονομική πρόοδο και τις μεταρρυθμίσεις αυτό το καλοκαίρι, ώστε οι Ευρωπαίοι να μπορέσουν να αρχίσουν να συζητούν το φθινόπωρο με το ΔΝΤ για το χρονοδιάγραμμα και τις λεπτομέρειες της ελάφρυνσης του χρέους.

Σύμφωνα δε με αποκλειστικές πληροφορίες του AXIAplus.gr αναμένεται να συζητηθούν και σημαντικές βοήθειες προς την Ελλάδα από πλευράς ΗΠΑ, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν πριν αποχωρήσει ο κ. Λιου από την Αθήνα.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει αποκλειστικά το AXIAplus.gr εκτός από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, δεν αποκλείεται να συναντηθεί (εκτός ατζέντας) και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να ενθαρρύνει κι αυτόν στο να συμβάλει με τη σειρά του προς τη σωστή κατεύθυνση ενόψει των δύσκολων εργασιακών μεταρρυθμίσεων του προσεχούς φθινοπώρου.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια