Γ. Κατρούγκαλος (axiaplus.gr): Επί τάπητος οι ομαδικές απολύσεις!

969

Επιστρέφει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το Κουαρτέτο, ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος  στο τέλος του μήνα σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινός τόπος στα ακανθώδη ζητήματα, των ομαδικών απολύσεων, του κατώτατου μισθού, των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και του  Λοκ άουτ.

Ήδη έχει οριστεί με εισήγηση του Υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, η μεικτή επιτροπή που θα εξετάσει τι ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη για τα επίμαχα θέματα.

Αισιόδοξος ως προς το σκέλος των ομαδικών απολύσεων και του κατώτατου μισθού εμφανίστηκε, μιλώντας στο AxiaPlus, ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο Υπουργός Εργασίας, εκτίμησε ότι θα παρουσιάσει στην διαπραγμάτευση ισχυρά επιχειρήματα, ώστε να παρακάμψει την σκληρή γραμμή των δανειστών.

Υπενθυμίζεται ότι το ύψος του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα θα καθοριστεί νομοθετικά κατόπιν διαβούλευσης από την 1/1/2017.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια