Επίπληξε θαυμάστριά της η Adele, εν ώρα συναυλίας

621

  Η Αdele κατά τη διάρκεια συναυλίας της σταμάτησε να τραγουδάει με σκοπό να ξεκινήσει να…  κατσαδιάζει.

   Με μία θαυμάστριά της που είχε το κινητό στο χέρι την ώρα που παρευρίσκονταν στο χώρο με τη μουσική και την Αdele στη σκηνή να ερμηνεύει, και κατέγραφε τις στιγμές. Εκεί σταμάτησαν τα πάντα ενώ ακούγονταν οι φωνές της 27χρονης τραγουδίστριας να επιπλήττει την κυρία μόλις κατάλαβε πως την μαγνητοσκοπούσαν. Το ίδιο περιστατικό φαίνεται πως κατάφερε να μαγνητοσκοπήσει κάποιος άλλος παρευρισκόμενος, χωρίς να τον καταλάβει η ερμηνεύτρια και τον περιλάβει.

  Ενοχλημένη η Adele εξήγησε: «Θέλω να πω σε εκείνη την κυρία να σταματήσει να με τραβάει σε βίντεο γιατί βρίσκομαι εδώ στην πραγματικότητα. Μπορείς να το ευχαριστηθείς στην πραγματικότητα παρά μέσω της κάμερας σου».

Η Adele, δεν συνέχισε τη συναυλία μέχρι να βεβαιωθεί πως η συγκεκριμένη θαυμάστρια είχε απενεργοποιήσει την κάμερα, αφού συνέχισε να της απευθύνει το λόγο, λέγοντας: «Μπορείς να κατεβάσεις το τρίποδο; Δεν είναι DVD, είναι ένα ζωντανό σόου. Θα ήθελα να χαρείς το σόου μου επειδή βρίσκονται πολλοί άνθρωποι έξω από τον χώρο, οι οποίοι δεν μπορούσαν να είναι εδώ μέσα». Οι θαυμαστές, την αποθέωσαν μετά την απαίτηση τής και η Adele συνέχισε το σόου της, σαφώς πιο ήρεμη.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια