Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

774

Την υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για τη χώρα, προέταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνέντευξή του στον Ant1 , στην περίπτωση που η ΝΔ αναλάβει την εξουσία και υπογράμμισε την ανάγκη για ένα καινούργιο πλαίσιο συμφωνίας της χώρας μας με την Ευρώπη.

Παράλληλα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε κακή τη συμφωνία του Eurogroup με αιχμή τη σειρά προαπαιτούμενων αλλά της συζήτησης για το χρέος που μετατέθηκε για το μέλλον. Μάλιστα καταλόγισε ευθύνες στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού».

Για την επίμαχη διάταξη που επιτρέπει σε βουλευτές και υπουργούς να συμμετέχουν σε off-shore εταιρείες, ο πρόεδρος της ΝΔ παραδέχτηκε ότι το ζήτημα θα έπρεπε να είχε εντοπιστεί στη Βουλή παρόλαυτα κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις και τόνισε ότι το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς έχει πάει περίπατο.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια