Εξώδικο Alpha κατά Σαββίδη για τις άδειες-Αίτημα ακύρωσης του πλειστηριασμού [έγγραφο αίτησης]

530

Αίτημα ακύρωσης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, αποκλεισμού της εταιρίας του Ιβάν Σαββίδη από επιλαχούσα και αναγγελία έγερσης αγωγής κατά του ελληνικού δημοσίου υπέβαλλε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Δια του νομικού εκπροσώπου, καθηγητή Πάνου Λαζαράτου, ο τηλεοπτικός σταθμός απέστειλε εξώδικο στην εταιρία του κ. Σαββίδη με αφορμή τις δηλώσεις του πως «ανέβασε το τίμημα για να πληρώσουν περισσότερα οι πλειοδότες».

Το εξώδικο το κοινοποίησε στην πενταμελή επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού και με αυτό ζητά πρώτον να αποκλειστεί η εταιρία ως επιλαχούσα από το διαγωνισμό (επόμενος επιλαχών είναι ο Alpha), δεύτερον να καταπέσει η εγγυητική επιστολή που έχει καταβάλλει καθώς και να ακυρωθεί συνολικά ο διαγωνισμός καθώς παραβιάστηκαν «θεμελιώδεις εσωτερικές και ευρωπαϊκές αρχές του ελεύθερου και ανόθευτου ανταγωνισμού, εξαιτίας της λόγω και έργω ομολογηθείσης παράνομης συμπεριφοράς της εταιρείας «DIMERAMEDIA IVESTMENTS LTD»».

Μάλιστα αναφέρει πως τυχόν μη αποδοχή της αίτησης συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα των μελών της Επιτροπής.

Αίτηση ακύρωσης και εξώδικο προς Σαββίδη

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια