Εξεταστική για το έγκλημα του παράλληλου νομίσματος ζητά η Νέα Δημοκρατία

298

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την πλήρη διερεύνηση του σχεδίου κυκλοφορίας παράλληλου νομίσματος αντί του ευρώ, ζητά η Νέα Δημοκρατία, μετά τις νέες αποκαλύψεις του Κορεάτη Γκλεν Κιμ, συμβούλου το 2015 του Γιάνη Βαρουφάκη και του Ευκλείδη Tσακαλώτου, σήμερα.

Οι νέες  αυτές αποκαλύψεις προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης με τη ΝΔ να τονίζει ότι είναι επιβεβλημένη η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για όσα έγιναν πριν από ακριβώς δύο χρόνια. Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της, η Πειραιώς αναφέρει:

«Δύο χρόνια μετά το αχρείαστο δημοψήφισμα, ο κ. Γκλεν Κιμ – σύμβουλος τότε του κ. Βαρουφάκη και σήμερα του κ. Τσακαλώτου – αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τα σχέδια κυκλοφορίας “κουπονιών”, αντί του ευρώ.

Δίνει έτσι νέες διαστάσεις στο έγκλημα που μεθόδευε η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Δικαιώνεται, έτσι, άλλη μια φορά, η θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι είναι απόλυτα επιβεβλημένη η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την πλήρη διερεύνηση του εγκλήματος, που στοίχισε πολλά δισεκατομμύρια πρόσθετης λιτότητας για τους πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα αυτό θα γίνει, όσο και αν δεν τη θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.

Οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια. Και θα τη μάθουν».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια