Εμπλοκή πρώην πρωθυπουργού στη λίστα του Λουξεμβούργου

-Σε... αναμμένα κάρβουνα μεγαλόσχημοι πολιτικοί και επιφανείς επιχειρηματικοί παράγοντες...

739

Πανικός επικρατεί σε μια σειρά από μεγαλόσχημους πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες. Αιτία η νέα λίστα με τους μαύρους λογαριασμούς σε τράπεζα του Λουξεμβούργου, η οποία βρίσκεται στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων, οι οποίοι διερευνούν εξονυχιστικά τα στοιχεία που καίνε τους μεγαλόσχημους φοροφυγάδες.

Οι αποκαλύψεις για τα βαριά ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα με τους μαύρους λογαριασμούς του Λουξεμβούργου αναμένεται να πυροδοτήσουν θύελλα στην πολιτική και οικονομική ζωή.

Η εμπλοκή ενός πρώην πρωθυπουργού, ο γιος του οποίου εμφανίζεται στην καυτή λίστα, και ενός κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να προκαλέσουν οξύτατη πολιτική αντιπαράθεση, με την κυβέρνηση να επενδύει επικοινωνιακά στο γιγαντιαίο αυτό σκάνδαλο προκειμένου να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με το παλιό, όπως το χαρακτηρίζει, πολιτικό σύστημα.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια