Ελ. Βόζενμπεργκ (για Αγιά Σοφιά): Πολεμική στρατηγική κατά Ορθοδοξίας και Ελλάδας από Ερντογάν! (Ηχητικό)

1772

Πολεμική στρατηγική κατά της Ορθοδοξίας, χρέωσε στον Ταγίπ Ερντογάν, η Ελίζα Βόζενμπεργκ μιλώντας στην εκπομπή RedPepeerNews στον Επικοινωνία 94Fm και στους Πάρι Κουρτζίδη και Γιάννη Βασιλακόπουλο. Η ευρωβουλευτής της ΝΔκατέθεσε ερώτηση στην ευρωβουλή για τις προκλήσεις του Τούρκου Προέδρου ενώ απευθύνθηκε όπως είπε και στην Unesco, δεδομένου ότι η Αγιά Σοφιά έχει χαρακτηριστεί Θρησκευτικό Μνημείο.

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ εμφανίστηκε κάθετα αντίθετη με τις δηλώσεις του αναπληρωτού Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Ξυδάκη και τόνισε ότι έτσι εξυπηρετεί την πολιτική του Ερντογάν. Μάλιστα η ευρωβουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι και η αποπομπή του Νταβούτογλου συνδέεται με τα ευρωπαικά χαρακτηριστικά που διέθετε ο πρώην Πρωθυπουργός.

 

 

Η σχέση της Ελλάδας με την Τουρκία είναι σε οριακό σημείο λόγο του προσφυγικού, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί γιατί δεν μπορεί να αποκλειστεί να μην τηρηθεί η συμφωνία μεταξύ ΕΕ και γείτονος, τόνισε η Ελίζα Βόζενμπεργκ. Η ευρωβουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε, ότι περιμένει να δει επιτέλους τη σκληρή στάση της Ευρώπης απέναντι στην Τουρκία.
Δεν υπάρχει πατριωτικό έλλειμμα, απλά διαφορετικοί χειρισμοί, εκτίμησε η Ελίζα Βόζενμπεργκ και συμπλήρωσε πως ως προς τα εθνικά θέματα , η όποια κυβέρνηση θα κρατήσει Θερμοπύλες.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια