ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Μπομπολαίοι -Καλλιτσάντσηδες – Το διαζύγιο και η μοιρασιά!

...με κερδισμένο τον Κούτρα!

1262

 

Όπως επακριβώς έχει γράψει η «ΑΞΙΑ», χωρίς φυσικά να διαψευστεί, το διαζύγιο μεταξύ Μπομπολαίων και Καλλιτσάντσηδων πρέπει να θεωρείται δεδομένο, υπό την έννοια ότι οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει ακόμη και πώς θα μοιράσουν την κοινή περιουσία.

Καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός αποτελεί μονόδρομο για τις δύο επιχειρηματικές οικογένειες, καθώς δεν υπήρχε πια περιθώριο επαφής, ενώ ταυτόχρονα οι δύο πλευρές είχαν άλλες προτεραιότητες και κινούνταν σε άλλο μήκος κύματος.

Κάτω από το πρίσμα αυτό, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την αρχική σκέψη οι μεν Καλλιτσάντσηδες να πάρουν το κομμάτι της Ενέργειας, οι δε Μπομπολαίοι με τους λοιπούς συνεταίρους να κρατήσουν το σκέλος των κατασκευών και των παραχωρήσεων. Και ο μεγάλος κερδισμένος φυσικά είναι, ως συνήθως, ο Κούτρας…

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια