Εκφράσεις πεζοδρομίου σε επιτροπή της Βουλής, ανάμεσα σε Σκουρλέτη- Μανιάτη

515

Οξεία αντιπαράθεση είχαν Πάνος Σκουρλέτης και Γιάννης Μανιάτης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.  «Καλοπροαίρετα σας λέω πως αντιλαμβάνομαι κάποιος να θέλει να μιλήσει για έργο του αλλά καμιά φορά όταν σας ακούω έχω αίσθηση ότι αυτός ο τόπος χωρίζεται στην πριν και μετά Μανιάτη εποχή σαν τη μεταπολίτευση» σχολίασε ο Υπουργός Ενέργειας προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ:  «Ξεπουλάτε τα πάντα στην τρόικα και μετά κλαίτε», είπε, ο κ. Μανιάτης και επέμεινε ότι πρέπει να του απαντήσουν αν θα αναιρεθεί ο νόμος για το Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών. «Είστε υβριστής κατά της νέας γενιάς και των συνταξιούχων. Μόνο συντάξεις πετσοκόβετε χωρίς να ντρέπεστε καθόλου και ξεπουλάτε στην τρόικα και στο υπερταμείο όλο τον εθνικό πλούτο. Μέχρι και τη ΔΕΗ την έχετε εντάξει και μετά κλαίτε» συμπλήρωσε ο κ. Μανιάτης.

«Είσαι υβριστής, πάρ’ το πίσω», φώναξε ο υπουργός Ενέργειας ζητώντας «να ανακαλέσει ο Γ. Μανιάτης τις χυδαίες εκφράσεις του». «Δεν θα καταφέρετε να υπερκαλύψετε τη φωνή μου. Θα ολοκληρώσω», απάντησε ο κ. Μανιάτης. «Τι να ολοκληρώσετε; Τις ύβρεις; Είστε και ψεύτης, είστε και υβριστής. Ντροπή σας και πάλι», είπε ο Πάνος Σκουρέτης.

«Αν ο υπουργός εκφράζει την άποψη της κυβέρνησης ότι ο ορυκτός πλούτος δεν αποτελεί προίκα του λαού και πηγή εσόδων για την πατρίδα μας και πανίσχυρο γεωπολιτικό όπλο, να παραιτηθεί τώρα, γιατί προφανώς συμφωνεί με τον Καμμένο να πουλήσουμε τα πετρέλαια στους Αμερικανούς», υπογράμμισε  ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι «αυτά που πιστεύουν είναι μία παλαιοκομμουνιστική κουβανική βορειοκορεάτικη αντίληψη».

«Δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Γ. Μανιάτης είναι κλασσικός υβριστής. Δεν τιμά το κοινοβούλιο και την πολιτική του διαδρομή και λέει και ανερυθρίαστα ψέματα. Ο διαγωνισμός για τα χερσαία οικόπεδα έχει ολοκληρωθεί. Τα περί προδοτικών απόψεων και παράδοσης πλούτου του τα επιστρέφω», απάντησε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Ο Γ. Μανιάτης και 2 – 3 άλλοι είναι βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ και έχει ευθύνη που το κόμμα του έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της ΝΔ.Είναι κατάντια για το ΠΑΣΟΚ αυτό».

«Παίρνει παράδειγμα ο υπουργός από τον Χρ. Σπίρτζη», ακούσθηκε να λέει ο κ. Μανιάτης με τον υπουργό Ενέργειας να επιμένει: «Εσείς θα ζητήσετε συγγνώμη για τις ύβρεις; Ντροπή σας». «Οι διαγραφές επίκεινται και πρέπει να δώσουμε εξετάσεις», πρόσθεσε ο υπουργός Ενέργειας και έκλεισε την συζήτηση λέγοντας ότι «δεν μπορώ να παρακολουθήσω το παραλήρημα των συλλογισμών του Μανιάτη. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα συζητήσουμε να είναι πιο εγκρατής και με λιγότερα ψέματα».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια