Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Φέντερερ

625

Την απόφαση του να μην συμμετάσχει στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από την εγχείρηση στο γόνατο που είχε υποβληθεί νωρίτερα στη χρονιά, ανακοίνωσε ο κορυφαίος Ελβετός τενίστας, Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Φέντερερ ανακοίνωσε την απόφαση του να απουσιάσει από τους Ολυμπιακούς με ανάρτηση του στο «Facebook», στην οποία ανέφερε:

«Με πολύ μεγάλη απογοήτευση ανακοινώνω πως δεν θα μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελβετία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και πως θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.

Εξέτασα όλες τις επιλογές και αφού συζήτησα με τους γιατρούς μου και την ομάδα μου, πήρα την δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστώ άλλο μέσα στο 2016 αφού χρειάζεται να κάνω εκτεταμένη αποκατάσταση στο εγχειρισμένο μου γόνατο.

Οι γιατροί μου με συμβούλευσαν πως αν θέλω να αγωνιστώ χωρίς προβλήματα στο ATP World Tour για μερικά ακόμα χρόνια, όπως σκοπεύω να κάνω, θα πρέπει να δώσω χρόνο στο γόνατο μου και στο σώμα μου γενικότερα για να αναρρώσει. Είναι πολύ δύσκολο για μένα που δεν αγωνιστώ άλλο μέσα στην σεζόν».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια