Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων λόγω τραυματισμού ο Παγδατής

298

Δεν θα δώσει το παρών στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Κύπριος τενίστας, Μάρκος Παγδατής, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αγκώνα που τον ταλαιπωρεί και έτσι αναγκαστικά θα μείνει εκτός του τουρνουά τένις, της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη.

«Η χώρα μου με την τίμησε με το να με εμπιστευτεί να την εκπροσωπήσω στο Ρίο 2016 μαζί με τους άλλους φίλους μου αθλητές», ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Κύπριος τενίστας και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, όμως, είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι δεν θα πάρω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πόνος στον αγκώνα μου παραμένει και από τη στιγμή που δεν θα είμαι στο 100%, θεωρώ πως αγωνιζόμενος στη διοργάνωση θα ήταν άδικο για τη χώρα μου».

«Εύχομαι στην ομάδα της Κύπρου όλα τα καλά και επιτυχίες για του αγώνες και θα πανηγυρίζουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για αυτούς», κατέληξε ο Μάρκος Παγδατής.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια