Δ. Τσιόδρας: Ο κύριος Τσίπρας δεν έκανε λάθος γιατί γνώριζε τα πάντα

234
παρτυMeeting of the Parliamentary Group of To Potami (The River) party, in Athens, on Nov. 23, 2016 / Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, Αθήνα, 23 Νοεμβρίου, 2016

Βολές κατά του Πρωθυπουργού, με αφορμή την παραδοχή του στην εφημερίδα Guardian ότι έχει κάνει «μεγάλα λάθη (…) στην επιλογή των ανθρώπων σε θέσεις-κλειδιά» εξαπολύει ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας.

«Ο κ. Τσίπρας δεν γνώρισε τον Γ. Βαρουφάκη τη μέρα που σχημάτιζε κυβέρνηση. Συζητούσε μαζί του σε μυστικές συσκέψεις στις οποίες το τότε asset της χώρας, ανέπτυσσε τα τυχοδιωκτικά σχέδιά του» επισημαίνει ο κ. Τσιόδρας, προσθέτοντας ότι «η ανάθεση του υπουργείου Οικονομικών έγινε, έχοντας πλήρη επίγνωση ο κ. Τσίπρας των απόψεων του κ .Βαρουφάκη».

«Ήξερε τα πάντα και τα αποδεχόταν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπερθεμάτιζε κιόλας προτείνοντας κατάσχεση χρημάτων της ΕΚΤ και διώξιμο με κλωτσιές του Γ. Στουρνάρα, όπως αποκαλύπτει ο πρώην υπουργός του. Δεν τα εφάρμοσε αυτά όταν κατάλαβε ότι τον περιμένει το Γουδί» σημειώνει ο εκπρόσωπος του Ποταμιού για να προσθέσει: «Σήμερα μιλάει για λάθος. Το λάθος, όμως, το πληρώνουν όλοι οι Έλληνες που φορτώθηκαν στις πλάτες τους 100 δις. που κόστισε στη χώρα εκείνο το δραματικό εξάμηνο. Και θα το πληρώνουν για πολύ ακόμη».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια