Δ. Βίτσας: «Οι λεονταρισμοί Ερντογάν… κραυγή στο αδιέξοδό του»!

Η αποδέσμευση από την επιτροπεία γίνεται πλέον χειροπιαστός στόχος

408

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ μιλάει στην axianews σε μία εφόλης της ύλης συνέντευξη, τόσο για τον Πάνο Καμμένο και την επίθεση της ΝΔ, όσο και για τους λεονταρισμούς του Ερντογάν.  

«Για να περιχαρακώσει το κομματικό της ακροατήριο η Ν.Δ. επέλεξε σαν στόχο τον Πάνο Καμμένο», δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και τονίζει ότι, επειδή έχασε το αφήγημα των εκλογών, ξεκίνησε έναν πόλεμο χαρακωμάτων και φθοράς της κυβέρνησης.

Εκτιμά ότι η αποδέσμευση από την επιτροπεία γίνεται πλέον άμεσος και χειροπιαστός στόχος και σημειώνει ότι προτεραιότητα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Όσον αφορά στην τουρκική προκλητικότητα εξηγεί πως αποτελεί μια κραυγή του αδιεξόδου Ερντογάν, λόγω των επιλογών του, και υπογραμμίζει με νόημα πως οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε ετοιμότητα, αλλά και σε ψυχραιμία.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια