Δύσκολοι καιροί για εφοπλιστές (Νο 3)!

254

Επανερχόμαστε στα ανοιχτά ζητήματα των εφοπλιστών που είχαν πολλά και διαφορά νταραβέρια με το τραπεζικό σύστημα! Και οι υποθέσεις που καίνε είναι αρκετές, τόσες όσες επαρκούν για να ασκηθούν πολλές κακουργηματικές διώξεις. Μόνο σχετικά με τα σούρτα-φέρτα με το Ιράν επί εποχής εμπάργκο εμπλέκονται τέσσερεις εφοπλιστές, με τις υποθέσεις τους να παρακολουθούνται από κοντά από τις αμερικανικές διωκτικές υπηρεσίες.

Το Ιράν, η MIG και τα ακίνητα

Επιπροσθέτως, δύο εφοπλιστές εμπλέκονται άμεσα με την υπόθεση της ΜIG, οι κατηγορίες είναι βαριές, ενώ τους έχουν δεσμευθεί περιουσιακά στοιχεία και στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια γυναίκα πλοιοκτήτρια και έναν θεσμικό εκπρόσωπο του χώρου.
Οι αρχές εξετάζουν ακόμη τις σχέσεις προνομιακών εφοπλιστών με αγοραπωλησίες ακινήτων των τραπεζών και με την εμπλοκή σε ορισμένες περιπτώσεις αμαρτωλών θυγατρικών στο εξωτερικό. Και δεν είναι μόνο τα δάνεια και τα ακίνητα, αλλά οι υποθέσεις αφορούν σε απάτες και ξεπλύματα.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια