Δωρεάν συνδρομητική στη Θράκη

Σε συνεργασία με τις πλατφόρμες Nova και OTE TV θα προσφέρει δωρεάν το σύνολο των καναλιών εθνικής εμβέλειας που θα προκύψουν από το διαγωνισμό, μαζί με τα προγράμματα της ΕΡΤ, με δορυφορική μετάδοση

576

Να υπερβεί την τουρκική πολιτική με τα δορυφορικά πιάτα που προσφέρονται στους πολίτες της περιοχής, ετοιμάζεται η κυβέρνηση με μια κίνηση. Πέρα από τις εργασίες για τη βελτίωση του σήματος της ΕΡΤ, σε συνεργασία με τις πλατφόρμες Nova και OTE TV θα προσφέρει δωρεάν το σύνολο των καναλιών εθνικής εμβέλειας που θα προκύψουν από το διαγωνισμό, μαζί με τα προγράμματα της ΕΡΤ, με δορυφορική μετάδοση και χρήση αποκωδικοποιητή στους Έλληνες μουσουλμάνους της περιοχής.

Οι κάτοικοι επί πολλά χρόνια την κουλτούρα της παρακολούθησης των τηλεοπτικών καναλιών από δορυφόρο, κυρίως τουρκικών προγραμμάτων. Η ελληνική κυβέρνηση θα μπει σε αυτό το πεδίο και θα δώσει τη δυνατότητα της δωρεάν παρακολούθησης των ελληνικών σταθμών και ότι άλλο θα θελήσει να προσφέρει μια επιχείρηση.

Θα πρόκειται δηλαδή για ένα ξεχωριστό πακέτο που θα προσφέρουν οι δύο πλατφόρμες, οι οποίες θα είναι υποχρεωμένες για τη δωρεάν μεταφορά του σήματος των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, όπως συμβαίνει με τα προγράμματα της ΕΡΤ. Στη συνέχεια όποιος από τους κατοίκους θα θέλει και τα συνδρομητικά κανάλια από τις δύο πλατφόρμες θα πληρώνει το ανάλογο αντίτιμο.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια