ΔΝΤ: Χρήματα από Φθινόπωρο και βλέπουμε

700

Την ώρα που η Κυβέρνηση τρέχει κυριολεκτικά για να κλείσει όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να γίνει η εκταμίευση της δόσης, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο λέει πως δεν είναι έτοιμο να συμβάλλει στην χρηματοδότηση του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Ταμείου Μπιλ Μάρεϊ δήλωσε ότι: «Η ελάφρυνση του χρέους είναι και επίσημα στην ατζέντα σε συνδυασμό με τις δεσμεύσεις του 3ετούς Ευρωπαϊκού προγράμματος. Δεν είμαστε σε θέση να μπορούμε να πούμε ότι θα συμμετάσχουμε χρηματοδοτικά σε ένα ελληνικό πρόγραμμα, αλλά ελπίζουμε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει προς το τέλος της χρονιάς».

Σχετικά με την κόντρα ΔΝΤ – Βερολίνου ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ανέφερε ότι: «δεν έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές Γερμανίας και ΔΝΤ στο χρέος. Νομίζω πως όλες οι πλευρές συμφωνούν ότι η ελάφρυνση του χρέους είναι απαραίτητη».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια