Δικογραφία κατά Καμμένου στη Βουλή! – Τι είχε γράψει στο Twitter

621

 

Την άρση της ασυλίας ή μη του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Π. Καμμένου, θα αποφασίσει η Βουλή, ύστερα από τη μήνυση αστυνομικού που αφορά σε tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ μετά τα επεισόδια αποδοκιμασίας τον περασμένο Αύγουστο στην Κω το 2015.

AdTech Ad

«Επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί» έγραφε στο twitter ο Παν. Καμμένος, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένο πρόσωπο. Είχε προηγηθεί η διαμαρτυρία κατοίκων της Κω για το μεταναστευτικό, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού στο νησί, οπότε και είχαν εκσφενδονιστεί σε βάρος του μπουκάλια με νερό και αυγά.

Ο αστυνομικός που φωτογραφήθηκε από το tweet, κατέθεσε στη συνέχεια μην ηδη σε βάρος του υπουργού Π. Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμηση αλλά και αγωγή με την οποία ζητά χρηματική αποζημίωση, ύψους 19.950 ευρώ για ηθική βλάβη.

Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι ήταν οδυνηρή η αναπαραγωγή από τα μέσα ενημέρωσης της αναφοράς του Π. Καμμένου,  καθώς έλαβαν ευρεία δημοσιότητα και του προκάλεσε αγανάκτηση. Παράλληλα ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια και με νεοναζί.

Η μήνυση διαβιβάστηκε στη Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια