Διακινητής ναρκωτικών ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια

419

Γνωστός διακινητής ναρκωτικών της περιοχής των Εξαρχείων, φέρεται να είναι σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 35χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε χθες, κοντά στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι κουκουλοφόροι εκτέλεσαν το 35χρονο με όπλο Tokarev, ενώ στο σημείο της επίθεσης άφησαν και ένα αχρησιμοποίητο φυσίγγιο, το οποίο οι αρχές εικάζουν ότι αφέθηκε ως συμβολικό μήνυμα. Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κλειδί με την επιγραφή «Ερεσού» το οποίο τους οδήγησε στην του δολοφονηθέντος στον συγκεκριμένο δρόμο. Εκεί εντοπίστηκε ένα πιστόλι των 9mm, ένα άλλο με βουλωμένη κάννη, ένα μαχαίρι τύπου χατζάρας και σημειώσεις στα αραβικά. Μάλιστα, οι αρχές έχουν στην κατοχή του και δυο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν πάνω στο θύμα, τα οποία θα εξεταστούν από αραβόφωνους αξιωματικούς της ασφάλειας.

Το θύμα κυκλοφορούσε με το προσωνύμιο «Χαμπίμπι»  και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ενώ ήταν γνωστή η συμμετοχή του στο κύκλωμα της αλβανικής μαφίας που διακινεί ναρκωτικά στα Εξάρχεια.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο «Χαμπίμπι» να εκτελέστηκε από μέλη της μαφίας, δεν αποκλείει ωστόσο το ενδεχόμενο πίσω από τη δολοφονία του 35χρονου να βρίσκονται και αντιεξουσιαστές, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο το θύμα είχε μαχαιρώσει μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια