Διάκριση για την εταιρεία «Μπάρμπα Στάθης»

421

Το βραβείο «Diamonds of the Greek Economy 2016» έλαβε η Μπάρμπα Στάθης , στο πλαίσιο του ετήσιου διαγωνισμού της Active Business Publishing. Η θυγατρική εταιρεία της Vivartia, Μπάρμπα Στάθης αξιοποιεί τις δυνατότητες της ελληνικής γης και εφαρμόζει ένα σύστημα ολοκληρωμένης αγροτικής διαχείρισης, στο πλαίσιο της συμβολαιακής γεωργίας, στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες αγρότες. Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 1.300 Έλληνες αγρότες – παραγωγούς, οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται, και διαχειρίζεται πάνω από 30.000 στρέμματα συνολικής καλλιέργειας.

Η εταιρεία  έχει αναπτύξει, με τα προϊόντα της Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη , σημαντική και αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα, από την Αμερική έως την Αυστραλία, μέσα από την οποία πρεσβεύει τα οφέλη της ελληνικής διατροφής στο εξωτερικό.

Σε δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Μαυριδόγλου, ανέφερε: «Η Μπάρμπα Στάθης αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του πώς μία ελληνική εταιρεία που ηγείται στον κλάδο της μπορεί να συμβάλει στη στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Είμαστε στην Ελλάδα και θα παραμείνουμε στη χώρα, στηρίζοντας την οικονομία και την ελληνική οικογένεια».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια