Δημιουργική συνύπαρξη εικαστικών στο Λονδίνο

Η Kapopoulos Fine Arts παρουσιάζει Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες στη βρετανική πρωτεύουσα

894
Αντωνάκος

 

Δεκατέσσερις σημαντικούς Έλληνες και κορυφαίους διεθνείς εικαστικούς καλλιτέχνες παρουσιάζει η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην ομαδική έκθεση καλλιτεχνών που διοργανώνει στην C. John Gallery στο Mayfair του Λονδίνου.

Η έκθεση, που εγκαινιάζεται στις 15 Νοεμβρίου (18:00), δίνει τη δυνατότητα δημιουργικής συνύπαρξης της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς εικαστικής δημιουργίας, στην οποία πιστεύει και στηρίζει δυναμικά ο ιδρυτής της Kapopoulos Fine Arts Βαγγέλης Καπόπουλος.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Νίκη Καποπούλου.

Συγκεκριμένα στην έκθεση παρουσιάζονται έργα των: Mr. Brainwash, David Gerstein, Hawini, Laurence Jenkell, Richard Orlinski, Antonio Segui, Βασίλη Αντωνάκου, Κωνσταντίνου Βαλαή, Γιώργου Βορρέ, Μίνας Παπαθεοδώρου –  Βαλυράκη, Σοφίας Καλογεροπούλου, Παύλου, Sonke, Αλέκου Φασιανού.

Sonke

Έχει αυξηθεί η ελληνική παρουσία στη διεθνή εικαστική αγορά

«Από πολύ νωρίς η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts άνοιξε τους ορίζοντές της στις διεθνείς συνεργασίες με πολύ μεγάλους, κορυφαίους καλλιτέχνες του εξωτερικού», επισημαίνει ο Βαγγέλης Καπόπουλος. «Παράλληλα, εδώ και πολλά χρόνια πιστέψαμε ότι η ελληνική τέχνη μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντές της και να σταθεί επάξια στο εξωτερικό, δίπλα σε σημαντικούς Ευρωπαίους δημιουργούς.

Η συνύπαρξη διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει ως προς τη σύγχρονη ελληνική ζωγραφική, η οποία αντιμετωπίζεται πλέον πολύ θετικά και στις ξένες αγορές.

Έχει αυξηθεί σημαντικά η παρουσία και η κίνηση των Ελλήνων καλλιτεχνών στη διεθνή εικαστική αγορά. Θέλει πολύ μεγάλη και διαρκή προσπάθεια και από εμάς γίνεται το καλύτερο δυνατόν τα τελευταία χρόνια, ώστε η ελληνική τέχνη να ανοίξει τα φτερά της και να αναγνωριστεί στον διεθνή στίβο.

Οι καλλιτέχνες που παρουσιάζουμε στο Λονδίνο και στην περίφημη C. John Gallery στο Mayfair ανήκουν στην αφρόκρεμα της σύγχρονης τέχνης και είμαστε υπερήφανοι που τους εκπροσωπούμε».

 

Info

Εγκαίνια έκθεσης: 15 Νοεμβρίου (18:00)

Διάρκεια έκθεσης: Έως τις 24 Νοεμβρίου

John Gallery, 43A South Audley Street,

London, W1K 2PU, UK (είσοδος από Adam’s Row)

Τηλ: +44 (0)20 7493 5288 /

www.cjohn.com

www.kapopoulosart.gr

Antonio Segui

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια