Δημαράς: «Ψηφίσαμε με θλίψη και νεοφολελευθερα μέτρα»

412

Τη θλίψη του για τη θετική ψήφο που έδωσε στο τρίτο Μνημόνιο και τα σκληρά μέτρα που το συνόδευαν, εξέφρασε στην ολομέλεια της Βουλής ο Γιώργος Δημαράς και είπε ότι στηρίζει μία κυβέρνηση που κάνει συμβιβασμούς και λάθη για να βάλει τέλος στη διακυβέρνηση των προηγούμενων.

«Εμείς από ανάγκη αποδεχτήκαμε και ψηφίσαμε το τελευταίο Μνημόνιο για να μην πεινάσουν οι Έλληνες. Θα πείτε το νέο Μνημόνιο δεν έχει νεοφιλελευθέρα μέτρα; Βεβαίως και έχει. Εμείς ψηφίσαμε μπροστά στο δίλημμα και μετά από μια άνιση διαπραγμάτευση. Ψηφίσαμε με θλίψη γιατί δεν είχαμε στο συγκεκριμένο χρόνο άλλη επιλογή με βάση τις αρχές μας. Εμείς ζητήσαμε από το λαό να μην αφήσει τη διαχείριση στα χέρια όσων έφεραν την καταστροφή», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δέχτηκα με τους Οικολόγους να στηρίξω μία κυβέρνηση που κάνει συμβιβασμούς ίσως και λάθη, για να μην έχουμε στην κυβέρνηση εκείνους που κατέστρεψαν τη χώρα» κατέληξε ο Γιώργος Δημαράς.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια