Δημαράς ¨Κατάντια αλλά…θα ψηφίσω»

544

Σε έντονο συναισθηματικό κλίμα η ομιλία του Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Δημαρά, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εκτίμησε πως η χώρα σχεδόν ξεπουλιέται αλλά ο ίδιος δεν έχει επιλογή παρά να υπερψηφίσει.

«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της», υπογράμμισε ο βουλευτής και πρόσθεσε: «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη εναλλακτική για την πατρίδα μου».

Ο κ. Δημαράς άφησε βαρύτατες αιχμές για το Ταμείο Επενδύσεων και Ιδιωτικοποιήσεων, που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο, το οποίο παρότι θεσπίζεται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είπε ότι οι ευθύνες ανήκουν στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Θρηνώ για την μερική υποδούλωση της πατρίδας μου στις πολυεθνικές και στους ξένους. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους εξαιτίας της ανευθυνότητας εκείνων που κυβέρνησαν για χρόνια την πατρίδα μου. Δεν είναι τιμητικό να παραδίδουμε την περιουσία μας στους ξένους δανειστές, σε ποια άλλη χώρα συμβαίνει αυτό. Λυπάμαι πραγματικά για την κατάσταση της πατρίδας μου», τόνισε ο Γιώργος Δημαράς και σημείωσε με νόημα: «δεν μπορούμε λοιπόν να πανηγυρίζουμε δυστυχώς εδώ που φτάσαμε. Αυτό για μένα είναι κατάντια».

Πάντως κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να σταματήσουν τις κοκορομαχίες. «Υπάρχει ελπίδα; Ναι αν πάψουμε να τρωγόμαστε. Αν ακολουθήσει πολιτική συνεννόησης και πολιτικής σταθερότητας. Αν μετά την αξιολόγηση λειτουργήσουμε θετικά και πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας» κατέληξε.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια