ΔΕΘ: Με συλλαλητήρια υποδέχονται τον Πρωθυπουργό τα συνδικάτα

596

Επί ποδός βρίσκονται τα συνδικάτα, εν όψει της ΔΕΘ, με προγραμματισμένες δράσεις που θα κορυφωθούν το Σάββατο, με συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη.

Η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει στις 18:00 συλλαλητήριο στο άγαλμα του Βενιζέλου, από όπου θα ακολουθήσει πορεία με κεντρικό σύνθημα «τέρμα πια στις αυταπάτες βάζουμε τέλος στα πειράματα, στην ανεγία στη φτωχοποίηση».

Το παρών στο συλλαλητήριο θα δώσει και η ΑΔΕΔΥ που καλεί σε μαζική συμμετοχή εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους.

Το ΠΑΜΕ διοργανώνει το δικό του συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, στις 18:00, στην Πλατεία Αριστοτέλους, ζητώντας αγωνιστική δράση ενάντια σε πολιτικές και σε νέα μέτρα που οδηγούν περαιτέρω στην πτώχευση του λαού. Επίσης,τονίζει την ανάγκη υπεράσπισης του δικαιώματος στην απεργία, την αντίσταση στην «εργοδοτική τρομοκρατία» και της υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας, ενώ κάνει λόγο για φοροληστεία ενάντια στον λαό.

Επίσης, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα σε συμμετοχή σε συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στις 19:00 στην Ομόνοια.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια