Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνελήφθη άτομο με μαχαίρι έξω από την αίθουσα

539

Κατά την διάρκεια μίας διακοπής της δίκης για την Χρυσή Αυγή συνελήφθη έξω από την αίθουσα άτομο, το οποίο επιχείρησε να εισέλθει έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Αμέσως μετά την διακοπή της δίκης η πολιτική αγωγή ζήτησε ενημέρωση από το δικαστήριο καθώς όπως είπε έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ένα άτομο να επιχειρεί να εισέλθει στη δικαστική αίθουσα, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι 5 με 6 εκατοστών.

«Θα θέλαμε να μάθουμε τι χαρακτηριστικά έχει αυτό το πρόσωπο, διότι έχουμε πληροφορίες σε ποιο μπλοκ ανήκει, διότι έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά», ανέφερε στο ακροατήριο ο συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα. «Δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν, αλλά όλα σταμάτησαν εκτός αίθουσας, δεν μπορεί σας δώσει πληροφορίες παραπάνω για αυτό το δικαστήριο.» Το περιστατικό έγινε εκτός ακροατηρίου απάντησε η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη προσθέτοντας «Τα μηχανήματα που υπάρχουν στις εισόδους εξυπηρετούν θέματα ασφαλείας . Όλα σταμάτησαν εκεί …»

Έπειτα η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση της αδελφής του Ρουπακιά, η οποία δήλωσε στην κατάθεση της ότι «Εκείνος τα αποδίδει όλα στην κακή συγκυρία γεγονότων και συμπτώσεων», είπε η αδελφή του και αφηγήθηκε στο δικαστήριο ποια ήταν η περιγραφή που έκανε ο Ρουπακιάς στον δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ λίγες ώρες μετά την δολοφονία.

«Ο δικηγόρος μου μετέφερε πως ο αδελφός μου τσακώθηκε με το παλικάρι και όταν κάποιοι, 4 με 5 άτομα, πήγαν να τον τραβήξουν έξω από το αυτοκίνητο» είπε η Χρυσούλα Ρουπακιά και συνέχισε «Από το φόβο του πήρε το μαχαιράκι που είχε στο ντουλαπάκι και του έκανε δυο γρατζουνιές. Όπως ήταν σκυμμένος βγαίνοντας από το αυτοκίνητο έκανε με το χέρι του έτσι (σ.σ. έδειξε την κίνηση με τα χέρια της ) και του έκανε ( σ.σ. του Φύσσα) δυο γρατζουνιές στην κοιλιά . Ήταν σκυμμένος δεν έβλεπε που χτυπάει… Έβλεπε μόνο πόδια»

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια