Δίκη Άννυς: Κάναμε χρήση ναρκωτικών μπροστά στη μικρή [Φώτο]

401

Κλαίγοντας η μητέρα του Σάββα Μπακαρτζίεβ στην κατάθεση της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας υποστήριξε στην κατάθεση της πως ο γιος της αγαπούσε την Άννυ και πως ήταν το καμάρι του!

Σήμερα συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία και την αποτρόπαια εξαφάνιση του πτώματος της 4χρόνης τον Απρίλιο του 2015.
Η γιαγιά της Άννυς συναισθηματικά φορτισμένη ξεκινώντας την κατάθεση της ανέφερε πως ακόμα και σήμερα δεν πιστεύει τι έχει συμβεί και υποστήριξε πως ο γιος της αγαπούσε και φρόντιζε τη μικρή.

«Εγώ δεν το πιστεύω αυτό ακόμα. Πιστεύω ότι θα μου πει ο Σάββας ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός φρόντιζε τη μικρή. Άλλαζε τις πάνες. Ήταν όλη μέρα μαζί του. Ακόμα περιμένω να μου πει ότι δεν είναι αλήθεια».
Η μάρτυρας κατέθεσε πως ο γιος της έκανε χρήση ναρκωτικών ενώ τόνισε πως δεν είχαν καλές σχέσεις.»Είμαι στην Ελλάδα 20 χρόνια. Ο γιος μου ήρθε λίγο πιο μετά. Ποτέ δεν τον έχω δει να μαλώνει με φίλους του. Με κανέναν. Όταν κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά ήταν μεγάλος. Ήταν πια με τη γυναίκα του. Τότε κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά. Δεν ξέρω τι χρήση έκανε. Έφυγε από τα 20 από το σπίτι. Δεν είχαμε καλή σχέση. Από τότε που ήταν με τη γυναίκα του δεν είχαμε σχέσεις. Δεν τους έβλεπα. Δεν τον έβλεπα τακτικά. Ξέρω ότι είπε δουλέψει σερβιτόρος σε γάμους και βαφτίσια. Εκείνη την περίοδο δεν ξέρω που εργαζόταν. Δεν με άφηνε να μπαίνω στη ζωή του. Δε με άφηναν να ρωτάω πολλά. Δεν ξέρω τους φίλους του. Εκ των υστέρων είδα ότι έκανε παρέα με τον Νικολάι. Σπάνια πήγαινα στο σπίτι τους. Έπρεπε να πάρω τηλέφωνο «μπορώ να έρθω»; Πήγαινα μια φορά στους 3 μήνες. Κρατούσα το παιδί. Πήγα κι έμεινα μια εβδομάδα στο σπίτι τους μαζί με τη γυναίκα του για να τη βοηθήσω».
Η μάρτυρας κλήθηκε από το δικαστήριο να ξεκαθαρίσει για πόσο χρονικό διάστημα και πότε κράτησε την Άννυ πριν από την αποτρόπαια δολοφονία. Όπως ανέφερε σήμερα στο δικαστήριο κράτησε το παιδί για τέσσερις πέντε ημέρες διότι η μάνα του είχε πάει στη Γερμανία.
«Ο Σάββας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε μπορείς να έρθεις λίγο να πάρεις το παιδί διότι έχω μια δουλειά. Η Άννυ έμεινε μαζί μου τέσσερις πέντε ημέρες. Αυτό έγινε ένα μήνα πριν από το Πάσχα του 2015».
Μετά όπως ανέφερε και αφού η Άννυ ήταν με τον πατέρας της δε μίλησε ξανά μαζί της.
«Είχαμε μαλώσει και ο Σάββας δε μου σήκωνε τηλέφωνο, δε μίλησα ξανά με την Άννυ…Μια φορά μου είπε οτι κοιμάται…Μια άλλη μετά το Πάσχα μου είπε στο τηλέφωνο ότι είμαστε Βουλγαρία…Μετά μου είπε η Άννυ χάθηκε, κοιμόμουν άνοιξε την πόρτα και έφυγε…».
Η γιαγιά της Άννυς ανέφερε πως οι γονείς της έφεραν τη μικρή στη Ελλάδα για μία καλύτερη ζωή και για να μη μεγαλώσει και δεν ξέρει τους γονείς της, τονίζοντας για μία ακόμα φορά πως ο γιος της αγαπούσε τη μικρή. «Αυτός την κοίταγε στα μάτια του, την πήγαινε βόλτα, την τάιζε την είχε σαν πριγκίπισσα. Η μάνα της καμάρωνε για αυτό» ανέφερε.
Παράλληλα τόνισε πως ο Σάββας ήθελε να αναγνωρίσει τη μικρή :» Ο γιος μου την αγάπησε τη Δήμητρα. Εγώ είχα πει πράγματα για το παιδί. Ότι μπορεί να μην είναι δικό του και τσακωθήκαμε. Έδωσα σαν γονιός συμβουλή ότι δεν είναι έτοιμοι για παιδί. Δεν είχαν χρήματα, ούτε εγώ. Μετά ο γιος μου ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί αλλά δεν ήθελε η Δήμητρα γιατί έπαιρνε κάποιο επίδομα. Όταν είχε πάει στη Βουλγαρία ο Σάββας με τη μικρή, είχε μείνει μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο. Ο ξενοδόχος είπε στη γιαγιά του Σάββα ότι δεν έχει δει πιο χαζομπαμπά».

«Κάναμε χρήση μπροστά στην Άννυ»

Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση φίλου του Νικολάι στο Δικαστήριο, χρήστη ναρκωτικών , ο οποίος ανέφερε πως οι κατηγορούμενοι κι ο ίδιος έκαναν χρήση ναρκωτικών μπροστά στην Άννυ στο διαμέρισμα κολαστήριο της Μιχαήλ Βόδα.
«Είχα πάει μια φορά στη Μιχάηλ Βόδα, με είχε καλέσει ο Νικολάι. Στο σπίτι κάναμε χρήση και ήταν και η Άννυ εκεί και το έβλεπε
Είδα κάποιο μάλωμα, είπε ότι κοριτσάκι θέλει να πάει στη γιαγιά της και την μάλωσε ο Σάββας…» ανέφερε ο μάρτυρας, προκαλώντας σοκ στο ακροατήριο.
Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια