Δήμαρχος «ξηλώνει» τη Διοίκησή του

904

Άμεσος ο Δήμαρχος Χανίων, ήδη από εχθές, ζήτησε τις παραιτήσεις των Αντιδημάρχων του, ο κ. Τάσος Βάμβουκας, ενώ σήμερα, αναμένεται να πράξει το ίδιο και με τους Προέδρους και τους Αντιπροέδρους των Δημοτικών Οργανισμών και λοιπών Νομικών Προσώπων, αλλάζοντας άρδην ολόκληρη τη Διοίκηση του Δήμου!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με την απόφαση αυτή – που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στην τοπική κοινωνία των Χανίων και όχι μόνο – ο Δήμαρχος επιχειρεί να αλλάξει ριζικά τη λειτουργική αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής.

Οι παραιτήσεις όμως δε σταματούν εδώ, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννη Περάκη – με δική του πρωτοβουλία σ’ αυτήν την περίπτωση – να υποβάλει την παραίτησή του, «για λόγους ηθικής τάξης και ισότιμης αντιμετώπισης των μελών της δημοτικής μας παράταξης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή παραίτησης του, που απέστειλε προς τον Δήμαρχο και τα μέλη του ως ακόμη υπαρκτά, Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια