Γ. Περιστέρης: Ο μεγιστάνας της ενέργειας, των κατασκευών και όλων των κυβερνήσεων και καταστάσεων!

Η απευθείας ανάθεση του Ε65 των 350 εκατ. και το ομολογιακό δάνειο των 60 εκατ.

393

Ποιος Λάτσης, ποιος Βαρδινογιάννης και ποιος Κοπελούζος! Ο πιο ισχυρός αυτή τη στιγμή Έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος απολαμβάνει τεράστια ρευστότητα, είναι ο Γιώργος Περιστέρης του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ! Με διαχρονικές σχέσεις με όλες τις κυβερνήσεις και την ώρα τούτη ισότιμος και προνομιακός συνομιλητής της κυβέρνησης, ο μεγιστάνας της ενέργειας και των κατασκευών είναι έτοιμος να αντλήσει μια πρωτοφανή ρευστότητα 410 εκατ. ευρώ!!!

Eκ των οποίων τα 350 εκατ. αφορούν την απευθείας ανάθεση του οδικού άξονα Ε65 ως δημοσίου έργου, που ακόμη δεν έχει εκταμιευθεί λόγω της παρέμβασης της Κοινότητας, ενώ ήδη σήκωσε από την αγορά 60 εκατ. ευρώ cash με την έκδοση ομολογιακού δανείου βασισμένου στο ελληνικό δίκαιο (καταλάβατε…), την ώρα που οι ξένοι δανείζουν τη χώρα βασισμένοι στο αγγλικό δίκαιο (για να μπορούν να μας πάρουν μέχρι και την Ακρόπολη)! Δικαίως ο ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ πρώην φίλος του Σταύρου Ψυχάρη και νυν κολλητός πρώην κορυφαίου τραπεζίτη θεωρείται ο ΙΣΧΥΡΟΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Ο άνθρωπος που μπαίνει, βγαίνει, λύνει και δένει…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια