Γ.Κατρούγκαλος : Δεν καταργούνται 13ος και 14ος μισθός

687

Αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας, μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης , εμφανίσθηκε από το Ηράκλειο ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος. «Πλέον κοιτάζουμε μπροστά» τόνισε και επισήμανε ότι μεγάλος μας στόχος είναι η μείωση της ανεργίας.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε σε συστήματα διαπλοκής και «μαύρη προπαγάνδα» που περνούν διαφορετικά μηνύματα στο λαό. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος με αιχμή τα δημοσιεύματα για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού τόνισε: «Προσπαθούμε να ξαναστήσουμε τη χώρα στα πόδια της, σε ένα πλαίσιο έντονης παραπληροφόρησης και με ένα σύστημα διαπλοκής που χάνει μεν έδαφος αλλά και παραπληροφορεί». Χαρακτήρισε τα όσα λέγονται μυθεύματα και μαύρη προπαγάνδα για να τρομάξει ο κόσμος.

Υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών επιλογών και είπε ότι γίνεται προσπάθεια να μοιραστεί δικαιότερα η συνταξιοδοτική «πίτα», να υπάρξουν ίσοι κανόνες γι’ όλα και βοήθεια για όσους είναι αδύναμοι. Σημείωσε ότι η οικονομία γυρίζει σε ρυθμούς ανάπτυξης, μειώνονται τα ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία και σκοπός είναι να γυρίσει η χώρα στην ανάκαμψη, ενώ αναφερόμενος στο κίνημα «παραιτηθείτε» το χαρακτήρισε «κωμική ειρωνεία» και κάποιοι, όπως είπε, που λοιδορούσαν τα κινήματα, τώρα θέλουν οι ίδιοι να γίνουν «κατσαρολάκηδες».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια