Γ. Γιακουμάτος: Ο «επικοινωνιακός πύραυλος» και ο «κύριος GPO» …. δεν μπορούν να κρατήσουν όρθιο ούτε περίπτερο!

862

Με μεγάλη έκπληξη παρακολούθησαν οι μακιγιέζ και οι τεχνικοί της ΕΡΤ τον βουλευτή Β’ Αθηνών της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο να εξαπολύει μύδρους και να «ψέλνει στα γαλλικά»… λίγα λεπτά πριν εμφανισθεί ως καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, μιλώντας στο κινητό του, για το επικοινωνιακό βατερλό του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στην επικοινωνιακή τακτική και τη στρατηγική με τις off shore.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιακουμάτος κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής του συνομιλίας μέσα στο «μακιγιάζ» του καναλιού, με τον κλασικό τρόπο και τις ατάκες που τον χαρακτηρίζουν, φέρεται να είπε: «Κατεβάστε τον πύραυλο… Μάς έχει καταστρέψει, κι αυτός και ο άλλος ο κύριος GPO (βλ. Θεοδωρικάκος)… Αυτοί δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε περίπτερο όρθιο!».

Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι μέσα απ’ αυτόν τον -γλαφυρό- τρόπο, ο πρώην υπουργός έδωσε το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, εκεί χαμηλά στη Συγγρού, τόσο για τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, πολλώ δε μάλλον για τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ.

ParKour

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια