Γραφείο Προυπολογισμού: Η συμφωνία στο Eurogroup εκπέμπει ένα θετικό μήνυμα, αλλά χρειάζονται μεταρρυθμίσεις

549

Σε ενημέρωση του επικεφαλή του Γραφείου Προϋπολογισμού στην Βουλή Παναγιώτη Λιαργκόβα προς την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για την τριμηνιαία έκθεση για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2016 – Μαρτίου 2016 τέθηκε το ζήτημα του Eurogroup.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιαργκόβας επισήμανε πως η συμφωνία στο Eurogroup εκπέμπει μεν ένα θετικό μήνυμα, η μπάλα ωστόσο περνάει στο γήπεδο της κυβέρνησης αν θα αξιοποιήσει αυτή την εξέλιξη ή εάν θα μείνει δέσμια των αγκυλώσεων και παθογενειών. Διευκρινίζοντας ότι ως αγκυλώσεις εννοεί την παραοικονομία και τη φοροδιαφυγή, ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής τόνισε ότι εάν δεν χτυπηθούν, ο «κόφτης» θα ενεργοποιηθεί.

Σε σχέση με το Υπερταμείο ο κ. Λιαργκόβας δήλωσε πως τα 99 χρόνια διάρκειας ζωής του οφείλονται στο γεγονός ότι οι εταίροι δεν μας έχουν εμπιστοσύνη.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια