Γκι Ρου: Ο Ρενάτο Σάντσες δεν είναι 19 ετών, αλλά 5 ή 6 χρόνια μεγαλύτερος

784

Φωτιές άναψε ο εμβληματικός προπονητής της Οσέρ, Γκι Ρου, μετά τον ισχυρισμό του πως ο παίκτης – αποκάλυψη του Euro, Ρενάτο Σάντσες, δεν θα συμπληρώσει τα 19 του χρόνια τον Αύγουστο όπως πίστευαν οι περισσότεροι, αλλά στην πραγματικότητα είναι 5 με 6 χρόνια μεγαλύτερος.

«Λέει ότι είναι 18-19 ετών, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να κοιτάξουμε στο παρελθόν. Η ημερομηνία της γέννησής του δηλώθηκε μερικά χρόνια αργότερα, συνεπώς αυτή που αναγράφεται δεν είναι η σωστή. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι κανονικά είναι 23 ή 24 ετών», ανέφερε μιλώντας στο ρουμάνικο τηλεοπτικό δίκτυο «Dolce Sport», ο 77χρονος τεχνικός.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αμφισβητείται η ηλικία του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, καθώς όταν έπαιζε στη Μπενφίκα οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είχαν αφήσει υπόνοιες για την ηλικία του Σάντσες, με τους «αετούς» να απειλούν όμως με μηνύσεις και το θέμα να σταματάει εκεί.

Η εφημερίδα «Jornal de Noticias» ερεύνησε την υπόθεση και κατέληξε ότι ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, που έχει καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1997, η καταχώρηση της γέννησης όμως έγινε στις 22 Αυγούστου 2002 επειδή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ρενάτο δεν ήταν ούτε πέντε μηνών όταν ο πατέρας του μετανάστευσε στη Γαλλία εγκαταλείποντας τη μητέρα, πριν επιστρέψει πέντε χρόνια αργότερα στην Πορτογαλία για να καταχωρήσει τη γέννηση.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια