Γιούνκερ: Η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο [Φώτο]

476

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο», τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

giounker-paulopoulosΟ πρόεδρος της Κομισιόν επισήμανε ότι «Ευρώπη και Ελλάδα πάνε μαζί» και γι’ αυτό όπως είπε μετήλθε όλων των μέσων που είχε στη διάθεσή του για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο Grexit. «Ποτέ δεν παρακολούθησα την παράλογη λογική όσων ήθελαν να απομακρυνθεί η Ελλάδα από το ευρώ», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι θα ήταν «παράδοξο» να βγει η χώρα από την Ευρωζώνη.

«Τελικά όμως εμείς νικήσαμε», συνέχισε ο κ. Γιούνκερ, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα διανύει πλέον την απόσταση για να επιστρέψει στο δρόμο της αναπτυξης και της ευημερίας. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα «να υπάρξει εθνική ιδιοκτησία των προγραμμάτων που εκτελούνται» σήμερα από τη χώρα.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια