Για να ξέρετε…

512

…δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε στον πρωινό καφέ είτε σε άλλες ώρες της ημέρας, υπάρχουν πρόσωπα τα οποία τον συμβουλεύουν σε θέματα αγοράς, επιχειρήσεων και πολιτικοοικονομικής… πιάτσας! Και είναι λογικό ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εμπιστεύεται επικοινωνιολόγους που του χαράσσουν στρατηγική ή του επισημαίνουν πού και με ποιους θα πρέπει να ισορροπεί ή να συγκρούεται.

Επειδή, ωστόσο, η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, στελέχη παρά τω προέδρω της Ν.Δ., τα οποία ταυτοχρόνως ασκούν επαγγελματικά καθήκοντα και έχουν συναλλαγές μέσω των εταιρειών τους με το ΤΑΙΠΕΔ, με υπό αποκρατικοποίηση εταιρείες, με συστημικές τράπεζες, αλλά και με υποψήφιους αγοραστές κρατικών επιχειρήσεων ή φιλέτων του Δημοσίου, φοβούμαι ότι με τη στάση τους ακυρώνουν το ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ και τη μάχη κατά της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που προβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Δεν αμφισβητούμε τις προθέσεις του, απλώς επισημαίνουμε πρόσωπα, σχέσεις και συμπεριφορές. Και δεν είμαστε άπιστοι Θωμάδες…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια