Για να καταλαβαίνετε… Γάτα με πέταλα ο Σπ. Θεοδωρόπουλος!

Αφού «καθάρισε» ελέω τραπεζών με τη ΝΙΚΑΣ, κυνηγάει τη ΒΙ.Κ.Η., στριμώχνει την Creta Farm και πάει να βάλει στο ΧΑΑ την Chipita.

528

…τελικά ο πιο μάγκας της αγοράς είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος! Από τη μια υποτίθεται ότι παίζει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από την άλλη «γλείφει» τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Τη μια μέρα ακούμε ότι συνομιλεί με Ψυχάρη, Καρακούση και Θ. Βαρβιτσιώτη για να μπει στον ΔΟΛ και την επόμενη ότι προαλείφεται για πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ότι παίρνει την ΠΑΕ από τον Αλαφούζο. Βεβαίως, επειδή ο άνθρωπος είναι παλιά γάτα, αφήνει να παίζεται επικοινωνιακά ένα παιχνίδι δημοσιότητας και κάνει τη δουλειά του στα … μουλωχτά! Αφού πρώτα καθάρισε με τους φίλους του στις τράπεζες και ειδικά την Eurobank την υπόθεση ΝΙΚΑΣ, τώρα «κυνηγάει» τη ΒΙ.Κ.Η., στριμώχνει με τις επαφές του την Creta Farm, δρομολογεί την εισαγωγή της Chipita στο Χρηματιστήριο και παράλληλα βγαίνει να μας κάνει μαθήματα για το… πιεσμένο ελατήριο των αγορών, αποβλέποντας προφανώς και στις δικές του υπεραξίες. Αυτά προς το παρόν, καθώς το θέμα Θεοδωρόπουλος σε όλες τις εκφάνσεις και εκδοχές του παρουσιάζει ενδιαφέρον…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια