Για να καταλαβαίνετε… Έμαθαν (εκ των υστέρων) ότι παραιτήθηκαν…

- Αστέρας Βουλιαγμένης, όπως… Ζιμπάμπουε!

526

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μεγαλοεπιχειρηματίας και γόνος τεράστιας οικογένειας μιλώντας στο τηλέφωνο με έναν εκ των μεγαλυτέρων εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα τον ρώτησε: Γιατί παραιτήθηκες από μέλος του Δ.Σ. του Αστέρα;

Και ο θεσμικός παράγων έμεινε άφωνος… καθώς πληροφορήθηκε τηλεφωνικά και όχι από επίσημα χείλη ότι 15 ημέρες πριν είχε δηλώσει παραίτηση που είχε γίνει αποδεκτή!!! Και δεν ήταν ο μόνος: Παραίτηση χωρίς να το γνωρίζει είχε υποβάλει ένας εκ των μεγαλυτέρων εφοπλιστών στη χώρα και ίσως ο μεγαλύτερος στον χώρο του real estate! Επίσης είχε υποβάλει παραίτηση, εν αγνοία του, ο πρώην εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας!

Δυστυχώς, όπως καταδεικνύεται εκ τοις πράγμασι, ορισμένοι θεωρούν πως η Ελλάδα είναι Ζιμπάμπουε ή έστω… Αραβική Έρημος! Και δεν σέβονται θεσμούς και πρόσωπα. Και δυστυχώς το μάνατζμεντ θα όφειλε να κρατάει έστω τα προσχήματα. Όχι μόνο διότι κερδίζει από τους μετόχους τα συμπεφωνημένα, αλλά και γιατί με τις πράξεις του τους εκπροσωπεί, τους αντιπροσωπεύει και τους χαρακτηρίζει.

Και να έκανε το μάνατζμεντ τη δουλειά του καλά!!! Βομβαρδισμένο τοπίο ο Αστέρας, πολλά ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας του Άκτορα, που κατά τα άλλα διαθέτει αντίστοιχη εμπειρία από το Κόστα Ναβαρίνο. Θα πιαστούν οι χρονικές προθεσμίες; Θα είναι έτοιμο εντός χρόνου να λειτουργήσει το ξενοδοχειακό συγκρότημα τον Μάιο του 2018; Από πού και γιατί απορρέει η ανοχή του μάνατζμεντ προς τον εργολάβο;

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια