Για μία γυναίκα έγινε το φονικό στη Ζήνωνος

423

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που άρχισε να πυροβολεί χθες στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας πίσω του έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το φονικό έγινε για μια γυναίκα, ομογενή από το Καζακστάν, η οποία εργάζεται στο σε καφενείο της οδού Ζήνωνος. Ο δράστης, ο οποίος πιθανότατα είναι Ιρακινός κουρδικής καταγωγής, πήγε χθες το πρωί, στο εν λόγω καφενείο, όπου παρενοχλούσε την υπάλληλο. Τότε, ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο 47χρονος συνεργάτης παρενέβησαν και ζήτησαν από το δράστη να σταματήσει να παρενοχλεί τη γυναίκα. Ο Ιρακινός αποχώρησε λέγοντας: «Μου πειράζετε την γυναίκα. Περιμένετε, τώρα θα σας δείξω».

Λίγο αργότερα, επέστρεψε στο καφενείο κρατώντας όπλο. Στη θέα του πιστολιού ο ιδιοκτήτης και ο συνεργάτης του προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως ο δράστης τους καταδίωξε και τους πρόλαβε στη στη συμβολή των οδών Ζήνωνος και Κουμουνδούρου, όπου και πυροβόλησε εναντίον τους έξι με επτά φορές.

Από τους πυροβολισμούς ο 47χρονος τραυματίστηκε στα πλευρά και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου τραυματίστηκε στα πόδια, ενώ από εποστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε στο πόδι ένας 57χρονος, ο οποίος πραγματοποιούσε τα ψώνια του στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια