Για «θράσος» κατηγορεί τον υπ. Παιδείας ο Στ. Θεοδωράκης

457

Για «θράσος από την πλευρά των Συριζαίων», έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταυρός Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, που ανέφερε ότι το κίνημα «Παραιτηθείτε» βρίσκεται στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε: «Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν καταλύσει στους δρόμους κάθε έννοια νόμου, οι οποίοι σήμερα αντιδρούν όταν κάποιοι διαδηλώνουν. Έλεος! Όλοι ξέρουμε, όλοι εδώ ήμασταν».

«Το ελάχιστο που πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος είναι να σκέφτεται ότι δεν μπορεί να κατηγορεί τους άλλους γι’ αυτά που ο ίδιος, έκανε. Σημασία έχει να έχουν το γνώθι σαυτόν. Έχουν φτιάξει μια κουλτούρα «διαδηλώνουμε, τα σπάμε, συγκρουόμαστε» και τώρα προσπαθούν να πείσουν κάποιους να είναι στον καναπέ τους και να παρακολουθούν τις δικές τους πολιτικές», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια