Γιατί είμαστε ΥΠΕΡ του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ!

830

Εμείς είμαστε υπέρ του Υπερταμείου, για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί μέχρι σήμερα όλοι οι Έλληνες διαχειριστές ή η πλειονότητα εξ αυτών έδειξαν ότι είναι ή ανίκανοι ή εξυπηρετούσαν κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, ή ανεπαρκείς, νταραβεριτζήδες και όλα τα συναφή. Πιστεύουμε τουλάχιστον ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία κάποια πράγματα θα γίνουν προς όφελος του Δημοσίου, των τοπικών κοινωνιών και των φορολογουμένων πολιτών, δηλαδή του συνόλου. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ως προς αυτό που έχει συμφωνήσει η χώρα: Εδώ διαφωνούμε κάθετα με την αντιπολίτευση που ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα για τις αποκρατικοποιήσεις ότι δήθεν ξεπουλιέται ο εθνικός πλούτος. Εμείς δεν έχουμε καταλάβει πώς, και ας μας το απαντήσει η αντιπολίτευση αυτό, μέχρι σήμερα έχουμε εκμεταλλευθεί τον περίφημο εθνικό πλούτο. Όταν είναι κοινά γνωστό ότι οι μόνοι που επωφελήθηκαν για χρόνια ήταν οι διάφοροι νταραβεριτζήδες διαπλεκόμενοι, μεγάλα δικηγορικά γραφεία, διαμεσολαβητές, εταιρείες δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, δήθεν εταιρίες συμβούλων, μελετητές και όλο αυτό το συνονθύλευμα που προς όφελος των ιδίων ή αυτών που εξυπηρετούσαν ή ήταν υπάλληλοι κατέστρεψαν ό,τι η χώρα μπορούσε να αξιοποιήσει…

Για να ξέρετε και με την κυβέρνηση. Στο 5μελές εποπτικό συμβούλιο η κυβέρνηση διορίζει 3 μέλη, μεταξύ των οποίων και τον διευθύνοντα σύμβουλο, με τη ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ των «θεσμών». Οι «θεσμοί» διορίζουν δύο μέλη, μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο, με τη ΓΝΩΜΗ της κυβέρνησης. Και τρίτον, η διαφωνία απαιτεί τουλάχιστον 4 ψήφους. Δηλαδή σε περίπτωση διαφωνίας απόφαση δεν λαμβάνεται χωρίς τη συναίνεση των εκπροσώπων των «θεσμών». Άρα τα αποτελέσματα της πολιτικής που ακολουθήθηκε μας οδήγησαν στην πλήρη εκχώρηση της διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας. Που εμείς επιμένουμε ότι τελικά είναι καλύτερη εκδοχή για το μέλλον της χώρας και των πολιτών της.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια