Γιατί δεν καταγγέλλουν τον Τσακαλώτο οι λαλίστατοι;

396
Euclid Tsakalotos, Greece's Deputy Foreign Minister for international economic relations arrives for a cabinet meeting at the parliament in Athens, Greece, on Thursday, April 30, 2015. Greece’s started a new round of talks with bailout negotiators Thursday, insisting it was not ready to make key concessions despite a major looming debt repayment. (AP Photo/Yorgos Karahalis)

Ο λαλίστατος Σπίρτζης και οι λοιποί που είχαν εύκολο στόχο τον Πιτσιόρλα ως προς την προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και θεωρούσαν ότι είναι πανίσχυροι θέτοντάς το ως εύκολο στόχο, γιατί δεν βγαίνουν να καταγγείλουν τον Τσακαλώτο και τον Χουλιαράκη και κατά συνέπεια τον πρωθυπουργό, έτσι για να δείξουν την αριστεροφροσύνη τους; Τους λαϊκισμούς τους πληρώσαμε. Κοιτάξτε να κάνετε καμμιά δουλειά για τον τόπο.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια