Γιαννακόπουλος: «Σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

330

Λίγες ώρες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Κέρκυρα, που άφησε καθηλωμένους τους «πράσινους» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας διαδικτυακά με φίλους του «τριφυλλιού», εξέφρασε την πρόθεσή του να εμπλακεί με τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα οπαδοί των πράσινων, μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο νησί των Φαιάκων άρχισαν να σχολιάζουν κάτω από την τελευταία του φωτογραφία στο Instagram, προτρέποντάς τον να ασχοληθεί και με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κατόπιν πολλών μηνυμάτων, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε, πως παρότι είναι δύσκολο, σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την εμπλοκή του και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό:

«Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπως την ανήρτησε στο Instagram:

inner

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια