Γιάννης Μοίρας: Την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε «μεταγραφές» από ΝΔ! [Ηχητικό]

856

«Όχι μόνο δεν χάνουμε στελέχη προς τη Νέα Δημοκρατία, αλλά σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώνουμε προσχωρήσεις πρώην «γαλάζιων στελεχών» στους Ανεξάρτητους Έλληνες», υποστήριξε ο γραμματέας του κόμματος.

Ο κ. Γιάννης Μοίρας, μιλώντας στην εκπομπή Red Pepper News στο ραδιοφωνικό σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και τους Πάρι Κουρτζίδη, Γιάννη Βασιλακόπουλο, Σπύρο Παπαδάκη, αποκάλυψε μάλιστα ότι την επόμενη κιόλας εβδομάδα οι ΑΝΕΛ θα ανακοινώσουν δύο «μεταγραφές» από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε Κρήτη και Θεσσαλία.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο κλείσιμο της αξιολόγησης, τον οδικό χάρτη για το χρέος, την αναπτυξιακή πολιτική που πρέπει από δω και πέρα να ακολουθήσει η κυβέρνηση, ενώ υπεραμύνθηκε του μέχρι τώρα κυβερνητικού έργου.

Προέβλεψε δε ότι μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να αλλάξει ο πολιτικός χάρτης της χώρας, καθώς πρόκειται να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις από τη σύγκρουση των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου με τη διαπλοκή, το παραδικαστικό κύκλωμα και το μιντιακό κατεστημένο.

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια